Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χειρότερη μετεγγραφή όλων των εποχών o Markovic!»

«Χειρότερη μετεγγραφή όλων των εποχών o Markovic!»

"Άκυρος συναγερμός". σύμφωνα με τον Markovic.

Αυτό και πολλά ακόμα παρεμφερή σχόλια ακούγονται εδώ και αρκετό καιρό για τον Lazar Markovic, τα οποία οξύνθηκαν έτι περαιτέρω μετά το άκουσμα των πρόσφατων νέων της «εσωτερικής μετάταξης» του Σέρβου από την πρώτη ομάδα στην U23 του Neil Critchley.

Ως αποτέλεσμα της καθοδικής πορείας της καριέρας του, αλλά και την ελευθερία λόγου που παρέχουν τα social media στους οπαδούς, το «κράξιμο» στον Lazar Markovic (και εμμέσως στη διοίκηση της Liverpool για την κακή της επένδυση) εκτός από έντονο και σκληρό, έχει γίνει και πιο ορατό.

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά tweets οπαδών της Liverpool μετά τις τελευταίες εξελίξεις:

  • «Ο Markovic προπονείται με τη U23, μακριά από την πρώτη ομάδα. Κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες στην ομάδα, -ας τον καλωσορίσουμε στη λίστα με τις χειρότερες μετεγγραφές της ομάδας ever. Οι Carroll και Benteke τουλάχιστον έβαλαν μερικά γκολ και πήραμε μερικά λεφτά από την πώλησή τους!»
  • «Εξακολουθώ να ξεχνάω ότι υπάρχει αυτός ο παίκτης.»
  • Είναι η χειρότερη μετεγγραφή μας ever. Ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη που τελικά έπαιξε ελάχιστα και τώρα στάλθηκε στην U23, ενώ δεν θα πληρωθούμε για την αποδέσμευσή του. Τι κακή επένδυση!»
  • «Πάλι (δεν πουλήθηκε σε άλλη ομάδα); Κάθε σεζόν τα ίδια. Έπρεπε να είχαμε ακυρώσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσουμε free agent.»

Τέλος, υπήρξαν και ορισμένα μετριοπαθέστερα σχόλια, το χαρακτηριστικότερο των οποίων ήταν το εξής:

  • «Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Markovic στη Liverpool, όμως πρέπει να τον νιώσουμε, η καριέρα του έχει πάρει τεράστια κατηφόρα.»
Αποδέκτης σκληρής κριτικής έχει γίνει ο Lazar Markovic.
Αποδέκτης σκληρής κριτικής έχει γίνει ο Lazar Markovic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com